İçsel Arınma Ayak Detoksu

14 May

detoxkopya
Vücudunuzdaki biriken toksinleri atmadığınız sürece sağlığınıza kavuşamazsınız.

detokscihaziKilo almanızın en büyük etkeni, düzgün çalışmayan karaciğerinizin yağlanması sonucu, aldığınız gıdaların enerjiye dönüşememesidir. Yağ moleküllerinin oluşması, size kilo aldırır. Kilo vermek istiyorsanız, ayak detoksuna girmelisiniz.

  • Baş ağrısı, yorgunluk şikayeti olanlar.
  • Kabızlık problemi ve Sindirim bozuklukları çekenler.
  • Kaygı, sıkıntı, stress problemi olanlar.
  • Akne (Sivilce) problemi olanlar.
  • Eklem ağrıları çekenler.
  • Bel sertliği ve sırt ağrıları çekenler.
  • Alkol, sigara, kafein vb. maddeleri tüketenler.
  • Sağlıksız ortamlarda çalışanlar (Endüstriyel kimyasalların bulunduğu ortamlar-kaynak-boya-tiner vb.)
  • Ağır metallere mağruz kalanlar.
  • Hormonlu ve katkılı gıdaları tüketenler.
  • Kimyasal yada kozmetik maddeler kullananlar.
  • Hava kirliliğinin olduğu şehirlerde yaşayanlar.
  • Sağlık düzenini korumak isteyen herkesi;

MUCİZEVİ AYAK DETOX uygulamasına davet ediyoruz.

2003 Nobel ödülü almış olan iki Japon bilim adamının bulduğu yöntemle %100 Doğal ve güvenli Ayak detoksu ile bilinen detoks (arınma) tarihe karışmış bulunmaktadır.

detoxayak

Kaynak:

www.detoks.tr.gg

facebook

18 Yanıt to “İçsel Arınma Ayak Detoksu”

  1. a_micable 23 Ara 2011 12:33 #

    merhaba, bu üründe daha çok evde kullanıma uygun olan varmıdır. hem fiyat bakımından. birde belirtilen etkilerin görülmesi için ne kadar kullanılması gerekiyor ve hangi aralıklarla.

  2. Füsun 07 Haz 2011 11:48 #

    Bu cihazın özelliği + yüklü toksin maddeleri çekme özelliğine sahip bir özelliği var. Peki vücudumuzda + yüklü ca, mg ve k gibi faydalı iyonlarda bulunduğuna göre, bunların eksilmesi de söz konusu olabilir. Bunun hakkında açıklayıcı bir bilgi verir misiniz?

  3. süleyman 18 Eki 2009 22:25 #

    Merhabalar

    D-tox BioEnergiser D TOX SPA ürünü neden sizin ürünüzüden daha uygun fiyata?
    Teşekkürler

    • ozboduc 04 Kas 2009 21:05 #

      Ürün % 100 Japon malıdır. Diğer ürünler gibi Çin, Endonezya, Taivan… gibi yerlerde üretilmemektedir… Ayrıca iyonlaşmayı sağlayıcı aparatın, garanti süresininde fiyata etkileri vardır. (BMW ile Fiat arasındaki fark ne ise bu ürünlerdeki farkta odur)

      Ayrıca ürünümüz evsel den ziyade kurumsal amaçlıdır.

  4. Hasan 10 Eki 2009 11:52 #

    Merhaba…
    HACAMAT yaptırmak ta bunun gibi toksin attırıyor mu?
    Bener yanları varmı hangisi daha mantıklı?

  5. gülşah 11 Ağu 2009 18:34 #

    bu detoks cihazını her insan kullana bilirmi?Ayrıca 46 yaşında 4 yıldır böbreklerinde %4 ile 6 küçülme olan birisi kullana bilir mi?yan etkileri var mı ayaklardaki sızının giderilmesine yardımcı olur mu? ve hafızanın daha iyi çalışmasına yardımcı olur mu?

    • ozboduc 04 Kas 2009 21:13 #

      Detoks Cihazı vücudumuzda birikmiş olan toksin maddelerinin atımına yarayan bir cihazdır. Toksin maddeler birikmesi sonucu hastalıkların oluşumu tetiklenmektedir. Detoks ile bu riskten kurtulmuş olunur. Yan etkisi yoktur…

      Saygılar.

  6. oeroglu 02 Tem 2009 05:31 #

    Merhabalar bu ayak detoksu cihazı doktor kontrolündemi kullanılabiliyor.evimize bu cihazı alabilirmiyiz?ücreti ne kadardır.herhangi bir yan etkisi varmıdır?

    • ozboduc 05 Tem 2009 19:52 #

      Ayak Detoksu Cihazımız Doktor kontrolunde kullanılması gerekmiyor. Evde ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cihaz Japon malı olup, 3 yıl garantilidir. Fiyat olarak ise yakıdan sitemizde GÜVENLİKLİ Alış Veriş sitesi linki bulunacaktır. Takib ederseniz orada göre bileceksiniz.

  7. Ercümen EVRİM 27 May 2009 19:00 #

    Hocam

    yazıyı gonderdim bu cihazda nitekim refleksoloji noktaları ile alakalı sanırım.

    Bir de Refleksoloji hakkında bilgi verseniz keşke…

    Saygılar…

  8. Ercümen EVRİM 27 May 2009 18:58 #

    BİR KARDEŞİMİZİN RAHATSIZLIKLARI İÇİN UYGULADIĞI ALTERNATİF TIBLA İLGİLİ HİKÂYESİ Nİ İLGİ ÇEKİCİ BULDUK, H.K.BÜYÜKÖZER HOCAMIZ DA AYNI METODLA YAPTIRDIĞI ÇEK-UP’TA TAM İSABET TEŞHİSLERİN ORTAYA ÇIKTIĞINI BİLDİRİNCE BU BİLGİLERİ KARDEŞLERİMİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİK. LÜTFEN DEVAMINI OKUYUNUZ.

    VÜCUDUN İÇTEN TEMİZLENMESİ, GENEL SAĞLIK AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM TAŞIMAKTADIR. YAŞADIĞIM BİR TECRÜBENİN VE NETİCESİNDE ÖĞRENDİĞİM BİLGİLERİN SİZE DE İLGİNÇ ve FAYDALI OLACAĞINI DEĞERLENDİREREK NAKLETMEK İSTİYORUM

    2-3 YIL ÖNCE, GÖZLERİMİN ETRAFI SİYAHLAŞMIŞ, VÜCUDUMDA HALSİZLİK VE ŞİDDETLİ AĞRILAR BAŞLAMIŞTI. AMERİKAN HASTAHANESİNDE BİRÇOK İNCELEMELER YAPILDI, ANCAK HİÇ BİR ŞEY BULUNAMADI. DAHA SONRA GİTTİĞİM ÇİNLİ BİR REFLEXOLOJI UZMANI DOKTOR, AYAKLARIMIN TABANLARINI YOKLADIKTAN SONRA, HİC SU İÇMEDİĞİMİ VE BAŞTA KARACİĞERİM OLMAK ÜZERE VÜCUDUMUN BÜTÜNÜYLE KİRLENMİŞ OLDUĞUNU SOYLEYEREK, EĞER SU İÇMEYE BAŞLAMAZSAM TAKRİBEN 3 YIL İÇERİSİNDE ÖLECEĞİMİ SÖYLEDİ. (BEN GERCEKTEN O TARİHE KADAR GENELLİKLE SU İÇMİYOR, GÜNDE 20-30 BARDAK ÇAY VE KAHVE İÇİYORDUM. REFLEXOLOJI, 17 ALTERNATIF TEDAVI YÖNTEMİNDEN BİRİDIİR. BU TEDAVİ KAPSAMINDA; HER ORGANIN AYAK TABANI VE ELDE BAĞLANTILI OLDUĞU BIR BÖLGE VARDIR. VÜCUTTA BİR ORGAN RAHATSIZ İSE, AYAK VE ELDE İLGİLİ BÖLGENİN DERİNLİKLERİNDE SUSAM-MERCİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDE FİBROSTİK KİSTLER OLUŞMAKTADIR. BUNLARA DOKUNULDUĞUNDA ŞİDDETLI AĞRI HİSSEDİLMEKTEDİR. BU PARÇALARI HİSSEDEBİLMEK İÇİN BAŞPARMAKLA DERİN VE KUVVETLİ BASTIRMAK GEREKMEKTEDİR. HASTALIK YOK İSE PARÇACIK BULUNMAMAKTADIR. MR.WONG’DAN BU KONUDA EPEYCE BİLGİ ÖĞRENDİM VE KİTAPÇILARDAN BULABİLDİĞİM BÜTÜN KİTAPLARI ALDIM. HALEN KENDİ AYAKLARIMIN VE ELLERİMİN İLGİLİ BÖLGELERİNİ YOKLAYARAK SAĞLIK DURUMUMU ANLAYABİLİYORUM. ELE GELEN/TESPİT EDİLEN PARÇACIKLARIN ÜZERINE BASTIRARAK MASAJ YAPMAK, RAHATSIZ OLAN ORGANIN SİNİRLER YOLUYLA UYARILMASINI, HIZLI ÇALISMASINI VE KENDİNİ TOPARLAMASINI SAĞLIYOR. EĞER RAHATSIZ ORGAN İYİLEŞİRSE BU PARÇALAR KAYBOLUYOR. (AYAK VE ELDEKI KALP BÖLGESINE DOKTOR NEZARETİ OLMADAN MASAJ YAPILMAMAKTADIR.)

    A. AYAK HARİTASINA ULAŞABİLECEĞİNİZ WEB ADRESİ:

    B. EL HARİTASINA ULAŞABİLECEĞİNİZ WEB ADRESİ:

    http://www.reflexology-research.com/handchart.html

    SONUÇTA ÇİNLİ DOKTOR BANA HER SABAH UYANDIĞIMDA; AÇ KARNINA BIR BÜYÜK BARDAK ILIK SUYUN İÇİNE BIR TATLI KAŞIĞI ELMA SİRKESI KOYARAK İÇMEMİ ÖNERDİ. ELMA SİRKESİ VUCUTTAKI KİRLERI/BİRİKİNTİLERİ ERİTİYOR, SU İSE ATIYORMUŞ, ELMA SİRKESİNİN PH (ASİT DEĞERİ) VÜCUDUN PH DEĞERİ ILE AYNI OLDUĞUNDAN KİRLERİ ERİTİRKEN, VÜCUDUN HÜCRELERİNE ZARAR VERMİYORMUŞ, AYRICA GÜNDE EN AZ 1.5 LİTRE SU ICMEK ÇOK ÖNEMLİYMİŞ, VÜCUDUN ZEHİRLERİNİN VE İHTİYAÇ DUYMADIĞI FAZLA/BİRİKMİŞ MADDELERİNİN ATILMASINI SAĞLIYORMUŞ. ELMA AYRICA VİTAMİN-MİNERAL DEPOSUYMUŞ.

    ÇİNLİ DOKTORUN DEDİĞİNİ UYGULADIKTAN 4 GÜN SONRA GÖZLERİMİN ETRAFINDAKI SİYAHLIKLAR KAYBOLDU, 10 GÜN SONRA AĞRILARIM GEÇTI VE KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM. SIZE DE TAVSIYE EDERİM, 1 HAFTA SONRA KENDİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK SAĞLIKLI HİSSETMEYE BAŞLAYACAKSINIZ. BU KONUYA İLİŞKİN DR. NIYAZI ERÖZTÜRK’ÜN “BIR YUDUM SAĞLIK” İSİMLİ KİTABINDA ELMA HAKKINDA YAZILAN BİLGİLERİ AŞAĞIDA GÖNDERİYORUM.

    SAYGILARIMLA,

    ERCUMENT EVRIM

  9. Hüseyin ÇOSKUN 14 May 2009 22:26 #

    Ben ayak detoksu pach kullanıyorum. Sizin bahsettiğiniz ile onun arasındaki fark nedir?

    • ozboduc 14 May 2009 22:31 #

      Hüseyin bey;

      Ayak detoks bandları da ayak altındaki 4000 noktadan Toksin atımını sağlıyor. Bizim cihazımızda… Aradaki fark o bandlar %3 toksin atımı saglarken bizdeki %80-100 arası…

  10. Meltem Demirci 14 May 2009 22:23 #

    Evet geçen bir merkezde denedim cidden çıkanlar karşısında şok oldum. 5. Seans sonundayım ve kendimi kuş gibi hissediyorum…

    Meltem

    • ozboduc 14 May 2009 22:24 #

      Mutlaka minimum 10 , maksimum 15 seans devam edinizki arınmanız tam olsun.

Trackbacks/Pingbacks

  1. 70 yaşında 30 gibi görünmek mümkün « DOĞAL TEDAVİ EVİ - 21 May 2009

    […] Comment! Sık Sık DETOX yaptırmayı unutmayın Bilgi için… […]

Yorum bırakın