Dikkat

Bu siteye girmiş kullanıcılar , aşağıda yer alan maddeleri üye olduğu yada olmadığı öngörülmeksizin kabul etmiş sayılırlar.

1. Bu blogda yer alan yazıların ve kullanılan materyallerin , site sahibinin izni olmadan üçüncü kişiler tarafından kullanılması ve kopyalanması yasaktır.

2. Sitede yapılan yorumlardan , yorum sahipleri sorumludur. Yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu takdirde , yorum sahibinin e-mail adresi , ilgili kişilere verilecektir.

3. Sitede yer alan fikirler ve yorumlar sadece kişiseldir. bunlardan esinlenerek yapılanlardan dolayı site sahibi mesuliyet üslenmez.

4. Site içerisinde kesinlikle tartışma , atışma , yazılı hakaret, küfür ve genel etik kurallarına uygunsuz davranan kişiler siteden uzaklaştırılırlar.

5. Sitede yer alan makalelerin bir çoğu site sahibine aittir. Örnek gösterilebilir ancak site sahibinin izni olmaksızın kopyalanması veya dağıtılması yasaktır. Kopyalama işlemi ile karşılaşıldığında , site sahibi hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.