Kıymetini Bilemediğimiz Meyve…

13 Ağu

Nezleyi geçiren, sinirleri rahatlattığı belirtilen armut, mideyi kuvvetlendirip hazmı kolaylaştırıyor. Kalp çarpıntısını önleyen armudun içinde A, B1, B2, B3, B6 ve C vitaminleri bulunuyor. Uzmanlar, armudun yemeklerden önce yenmesi gerektiğini kaydediyor.

Uzmanlara göre armudun faydaları şunlar:

  • Kandaki üre asidi ve üre tuzlarını dışarı atıyor.
  • Böbreklerin düzenli çalışmasına yardımcı oluyor.
  • Böbreklerde kum ve taşlarının dökülmesini sağlıyor.
  • Kabızlığı önleyerek idrar söktürüyor.
  • Yüksek tansiyonu düşürüp kanı temizliyor.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: